مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان:



شمال ما: مدیر روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان، با بیان اینکه در زندگی چیدمان انجام وظایف را باید براساس اولویت ها قرار دهیم،گفت:مادر بودن همواره وظیفه ای فراتر بوده،هست و خواهد بود.

دکتر لیلا بذرکار خطیبانی در گفت وگو با ایسنا، به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن با بیان اینکه متولد سال ۶۰ است، اظهار کرد: دوران کودکی و مقاطع تحصیلی ابتدایی،راهنمایی و دبیرستان را در زادگاهم شهرستان شفت گذراندم.  در کلیه مقاطع تحصیل از شاگردان ممتاز بودم و علاقه وافری به ادبیات فارسی داشتم و از نوجوانی شروع به نوشتن کردم لذا اشعاری در قالب مثنوی،غزل،چهارپاره و رباعی سروده ام که سرودنشان تنها به واسطه نوازش روح بوده و تاکنون اقدام به چاپ اثری ننموده ام.

این بانوی مدیر در سازمان جهادکشاورزی گیلان،با اشاره به شرکت در مسابقات ادبی و انتشار اشعارش در کتاب «ترنم های مولایی»، تصریح کرد: سال ۱۳۷۸ در مقطع کارشناسی مهندسی کشاورزی گرایش زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه گیلان پذیرفته و پس از گذشت هفت ترم با کسب رتبه دوم فارغ التحصیل شدم.سال ۱۳۸۴ نیز با کسب رتبه اول مقطع کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشگاه مازندران را به پایان رساندم و  یکسال بعد از فارغ التحصیلی به عنوان مهندس ناظر کشاورزی در قالب طرح برنج در دهستان ملاسرای شهرستان شفت به کشاورزان زحمتکش منطقه خدمت رسانی نموده و در همان سال به عنوان مهندس ناظر نمونه برنج استان گیلان از میان بالغ بر ۲۰۰ ناظر انتخاب شدم.

بذرکار، بحث اشتغال را همواره یکی از دغدغه های مهم جوانان دانست و گفت:در آن دوران چاره ای جز این نمانده بود که در آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی شرکت کنم لذا در این آزمون جزو ۱۰ نفر برگزیده شهرستان رشت شدم و دوره های مربوطه را گذرانیدم تا وارد مرحله جدیدی از زندگی شده و با داشتن فوق لیسانس کشاورزی،معلمی الفبا را آغاز کردم. خوشبختانه سازمان جهادکشاورزی گیلان در سال ۱۳۸۶ اقدام به جذب نیرو کرد و در آن سال به استناد آیین   نامه «جذب و نگهداری نیروی انسانی نخبه» به استخدام جهاد کشاورزی گیلان درآمده و خدمتم را در خط مقدم این سازمان که همانا مراکز جهاد کشاورزی مستقر در دهستان ها می باشد آغاز کردم.

نخستین بانوی مسئول جهادکشاورزی گیلان،با بیان اینکه بعد از دو سال به عنوان مسئول مرکز ملاسرا برگزیده شدم و نخستین بانوی مسئول مرکز در استان نام گرفتم،تصریح کرد:به واسطه داشتن مقالات علمی متعدد در سطح ملی و بین المللی و حضور در کنگره های علمی مختلف و اخذ مقام هایی همچون سخنران برتر در اولین کنگره دانشجویی بیوتکنولوژی کشاورزی در دانشگاه تهران و همچنین ارائه دهنده پوستر برتر در کنگره زراعت و اصلاح نباتات،در سال ۱۳۸۸ از سوی سازمان محل خدمتم به عنوان جوان نخبه به سازمان جوانان وقت استان معرفی شده و در همان سال در مقام پژوهشگر برتر استان از هدیه ارزشمند مقام معظم رهبری بهره مند و عازم سفر حج عمره شدم.

وی اضافه کرد:تشرفم به سرزمین عشق همراه با همسر و فرزندم در قالب عمره دانشجویان متاهل در فروردین سال ۱۳۹۳ اتفاق افتاد و عنایت ویژه حق تعالی به من بود. در کنار همه موفقیت های زندگی ام، لیاقتی که در سال ۱۳۹۰ بدان نائل گردیدم، قابل مقایسه با هیچکدام از موفقیت های دیگر نیست و به جرات می توانم بگویم «مادر شدن» مقامی است رفیع و رفیع تر از آن مادر فرزند دختر شدن که خداوند متعال نیز زیباترین لقب یعنی «کوثر» را به حضرت زهرای اطهر(س) نسبت داده است.

بانوی نخبه گیلانی،با بیان اینکه علیرغم داشتن کودکی دوساله در آزمون دکتری پذیرفته و وارد مقطع دکتری اصلاح نباتات دانشگاه زابل شدم،خاطرنشان کرد:در حال حاضر مشغول نگارش کتاب و تهیه مقالاتی جهت دفاع از رساله دکتری می باشم. در طول مدتی که به زابل سفر می کردم،علیرغم مسافت بسیار طولانی در سرما و گرما همواره دخترم محیا همراه و همگامم بود و هیچگاه به واسطه تحصیلم، او را از مهر و عاطفه مادری بی بهره نکردم.

نخستین بانوی مسئول جهادکشاورزی گیلان،با اشاره به ورود دختر ۶ ساله اش به اول دبستان در سال جاری،گفت: تمرکز خود روی درس را کمتر کرده ام و بیشتر به رفع نیازمندی های دخترم می پردازم؛چراکه به نظرم در زندگی باید سبک و سنگین های بسیاری داشته باشیم و چیدمان انجام وظایف را براساس اولویت ها قرار دهیم.در واقع مادر بودن همواره وظیفه   ای فراتر بوده،هست و خواهد بود.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۳ به عنوان معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان شفت منصوب شد،عنوان کرد: در اواخر اسفندماه سال گذشته نیز حکم انتصاب اینجانب به عنوان سرپرست و پس از آن رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی از سوی ریاست محترم سازمان صادر شد.

بذرکار، یکی دیگر از تجربه های ارزشمند زندگی اش را حضور چندماهه در یکی از موسسات علمی کشور آلمان در زمینه مطالعات ژنتیک گیاهی در قالب فرصت مطالعاتی دانست که منتج به اخذ گواهی از موسسه معتبر آی.پی.کا گردید.

وی با بیان اینکه پشتکار فراوان،صداقت،امانتداری و تواضع زایدالوصف از صفات بارز پژوهشگران آلمانی است،گفت:صفاتی که انتظار می رود مسلمانان بیش از دیگران از آنها برخودار باشند،اما من در جامعه ای غیر مسلمان دیدم و مایه شگفتی من شد.

بانوی نخبه گیلانی خاطرنشان کرد:امیدوارم زمینه های بهره گیری از جوانان سرزمینم براساس شایستگی هایشان فراهم گردد تا شاهد غرور کاذب عده ای که نه به واسطه شایستگی،بلکه به واسطه تعلقات متعدد بالا کشیده شده اند،نباشیم و توسعه و آبادانی میهن عزیزمان که برای حفظش خون های گرانبهایی ریخته شده به دست مردان و زنانی لایق سپرده شود تا هم پاسدار خون شهدا باشند و هم آنگونه عمل کنند که هیچ مادر شهیدی از قصورها و کم و کاستی ها دل آزرده نگردد و رهبر فرزانه انقلاب دغدغه کمرنگ شدن واژه «عدالت» در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نداشته باشد.


کانال تلگرام شمال ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *