شمال ما: به مناسبت هفته میراث فرهنگی جشنواره پنیر ماسوله در بازار تاریخی ماسوله برگزار شد.
به گزارش ایسنا، به مناسبت هفته میراث فرهنگی جشنواره پنیر با هدف پاسداری از داشتههای فرهنگی و به منظور یادآوری و آشنایی بیشتر گردشگران از فرآوری پنیر سنتی و غذاهای محلی شهرک تاریخی ماسوله برگزار شد.
در این جشنواره علاقمندان به احیای سنت های گیلان در محدودهای از پیش تعیین شده، انواع پنیرهای محلی و همچنین مجموعه غذاهای سنتی که با ویژگی پنیر محلی ماسوله تهیه میشود را به نمایش و عرضه عمومی درآوردند.
مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان در حاشیه برگزاری این جشنواره اظهار کرد:در راستای توسعه گردشگری فرهنگی در گیلان بعنوان یک شاخه تخصصی،برای برپایی ۳۰ جشنواره بومی محلی در سال برنامه ریزی و طرح ریزی شده است.
وی با بیان اینکه جشنوارهها نقش موثری در نمایش آیین و سنن کهن و نیز معرفی داشتههای فرهنگی دارند، بر ضرورت توجه به عناصر هویت ساز تاکید کرد.
علیزاده همچنین در ارتباط با ثبت جهانی ماسوله اضافه کرد: پرونده ثبت جهانی ماسوله در دست پیگیری بوده و بهزودی به یونسکو ارائه میشود.
این مسئول با بیان اینکه کشورهای زیادی برای ثبت جهانی آثار خود در نوبت هستند،خاطرنشان کرد:خوشبختانه ایراداتی را که بعنوان سد راه در مسیر ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله وارد شده بود برطرف شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان خاطرنشان کرد: غنای فرهنگی و تاریخی ماسوله آنچنان است که توان بالقوه ای در جهت تبدیل شدن به موزهای عظیم در سطح جهانی را دارد؛ لذا همت همگانی و عزم جمعی در تحقق این امر نقش موثری را ایفا خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید