سوپ جو
مواد لازم:
جوپرک خیس شده نصف پیمانه
آب گوشت یا مرغ ۵/۱ لیتر
سس سفید:(آرد ۳قاشق غذاخوری سر پر- شیر۲ پیمانه)  ۲ پیمانه
هویج نگینی خرد شده ۴ قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده ۲تا۳قاشق س
خامه صبحانه 100 گرم
آب لیمو- نمک – فلفل سفید به مقداردلخواه
پیازکوچک نگینی خرد شده یک عدد
کره ۵۰ گرم
طرزتهیه:
آب مرغ . هویج. پیاز. کره. جوپرک .آب مرغ ونمک رادرقابلمه با هم مخلوط کرده وروی اجاق با حرارت زیاد بدون درپوش می گذاریم تا جوش بیاید.
طرزتهیه سس سفید: آرد وشیررا خوب باهم مخلوط می کنیم ومی گذاریم مدتی بماند.
وقتی سوپ جوش آمد زیرش را کم می کنیم ومی گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت کم با درپوش قوام بیاید.
بعد از۴۵ دقیقه حرارت را زیاد کرده ودرحال هم زدن سس سفید را که ازقبل آماده کرده بودیم را اضافه می کنیم دوباره حرارت را کم کرده ومی گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه با سس هم بجوشدبعد دراخرخامه وفلفل سفید را اضافه می کنیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگربجوشد.
جعفری و۳قاشق آبلیمو را ته ظرف مخصوص سوپ می ریزیم وسوپ را روی آن می ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *