شمال ما:

مواد لازم:

  • ۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۱ بسته خمیر مایه خشک
  • ۲ قاشق روغن زیتون
  • ۳ فنجان آرد
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • سبزیجات کبابی دلخواه
  • ۲۲۰ گرم پنیر موزارلا، رنده شده
  • نیم فنجان فلفل کبابی
  • ۱ فنجان سبزیجات ریز سبز
  • نیم دسته ریحان تازه

دستور تهیه:

اول خمی را آماده کنید: ۱ فنجان آب گرم و شکر و را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید و سپس خمیر مایه را کم کم به آن بپاشید و مخلوط کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

آرد و نمک را در کاسه بزرگی بریزید. وسط آن یک گودال درست کنید و مخلوط خمیر مایه را داخلش بریزید و مخلوط کنید تا خمیر سفتی بدست آید. آن را روی سطحی که رویش آرد پاشیده ای بگذارید و آن را ۵ دقیقه ورز دهید تا یکنواخت و کشسان شود. به میزان لازم آرد اضافه کنید که خمیر به دستتان نچسبد. آن را گلوله کنید و در کاسه بزرگ چربی بیندازید. رویش کیسه پلاستیک بکشید و بگذارید یک ساعت و نیم در دمای اتاق بماند تا ور بیاید و دوبرابر شود. کباب پز را بگذارید گرم شود و سبزیجات دلخواهتان را کباب کنید.

سبزیجات کباب شده را در سینی فر بگذارید و به آن نمک و فلفل بزنید و رویش روغن زیتون بریزید. مواد دیگر را هم روی سینی فر بریزید و کنار کباب پز بگذارید.

حرارت کباب پز را کم کنید. خمیر را دو قسمت کنید و روی سطحی آرد پاشیده و خمیر را روی آن باز کنید. هر تکه را به یک مستطیل ۱۷ در ۳۰ سانتیمتر با ضخامت ۴.۵ سانتیمتر درآورید. یک سمت آنها را روغن زیتون بمالید و روی کباب پز ۵ دقیقه کباب کنید. سپس برگردانید و روی آنها را روغن زیتون مالیده و سس گوجه بزنید و رویش پنیر موزارلای رنده شده بریزید. سبزیجات کباب شده و فلفل کبابی را روی آنها بریزید. سپس آن را ۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا پنیر آن آب شود. پیتزاها را روی تخته بگذارید و روی آنها سبزیجات سبز ریز، ریحان و کمی روغن زیتون و نمک بریزید.
منبع: برترین ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *