نحوه درست کردن این سالادها بسیار آسان است. فقط خلاقیت به خرج دهید و از سبزیجات، نخود سبز، مارچوبه، ترب و گیاهان معطر استفاده کنید.

۱. سالاد مارچوبه، تن ماهی، تخم مرغ، سیب زمینی قرمز و ترب

مواد لازم:

  • مارچوبه با ساقه های ضخیم و پوست کنده
  • سیب زمینی قرمزهای کوچک، دو نیم یا چهارتکه شده
  • نیم فنجان روغن زیتون
  • ۳ فنجان ترب قرمز خرد شده
  • ۳ عدد تخم مرغ آب پز خرده شده
  • سبزیجات دلخواه
  • ۳۰۰ گرم تن ماهی

مارچوبه را ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید. سپس آن را در ظرف آب سرد بریزید تا سرد شود. آب آن را بگیرید و بگذارید خشک شود. سیب زمینی را در قابلمه بریزید و آنقدر آب بریزید تا آن سیب زمینی ها را بپوشاند و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آب آنها را بگیرید و بگذارید سرد شوند. نمک و فلفل و سس ادویه دار بزنید تا جذب آنها شود.

مارچوبه را در کاسه بزرگی بریزید و ۲ قاشق سس بزنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و اگر سس آن کم بود یک قاشق دیگر هم سس بزنید. ترب خرد شده و سبزیجات دلخواهتان را اضافه کنید. تخم مرغ و تن ماهی را هم بیفزایید.


۲. سالاد لوبیا سفید و تن ماهی و کلم قرمز

مواد لازم:

  • کلم قرمز، خرده شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • لوبیا سفید کنسروی
  • کرفس خرد شده
  • تن ماهی

از هر کدام از مواد فوق به میزان دلخواه استفاده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. سس ادویه دار و سرکه به آن بزنید و مخلوط کنید. برای تزئین از جعفری استفاده کنید.


۳. سالاد آووکادو و انبه

مواد لازم:

  • ۳ قاشق پیازچه ساطوری شده
  • ۴ قاشق سرکه
  • ۱ قاشق تخم گشنیز
  • ۳ قاشق روغن زیتون
  • ۱ انبه رسیده بزرگ، خرده شده
  • ۲ عدد آووکادوی کوچک، خرده شده
  • سبزیجات دلخواه

پیازچه ها، سرکه و تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید. کم کم روغن زیتون را اضافه کنید. نمک و فلفل چاشنی آن کنید. به آن سس دلخواه را بزنید. سپس سبزیجات، آووکادو و انبه را مخلوط کرده و این سس را به آن اضافه کنید.


۴. سالاد سبزیجات، نارنگی و رازیانه

مواد لازم:

  • نیم فنجان روغن زیتون
  • ۲ قاشق سرکه
  • ۲ قاشق پیازچه خرد شده
  • ۱ قاشق کوچک پوست رنده شده نارنگی
  • سبزیجات معطر
  • ۲ پیاز رازیانه کوچک، خرد شده
  • ۴ نارنگی، پوست کنده

روغن زیتون، سرکه، پیازچه و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. سبزیجات را در چهار بشقاب تقسیم کنید. رازیانه ها و نارنگی ها را هم در این ۴ بشقاب تقسیم کنید. نمک و فلفل بزنید. سس را روی آنها بریزید.


۵. سالاد کنگر، کرفس و پارمزان

مواد لازم:

  •  ۳ قاشق روفن زیتون
  • ۳ قاشق آب لیموی تازه
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱۲ شاخه کنگر کوچک
  • ۱ فنجان کرفس خرد شده
  • ۳ قاشق جعفری تازه ساطوری شده
  • ۲ قاشق نعناع تازه ساطوری شده
  • پنیر پارمزان رنده شده

روغن زیتون و آب لیمو را در کاسه متوسطی مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. برگ ها و پوست کنگرها را بکنید تا مغز کنگر بماند. سپس کنگرها و کرفس و مواد دیگر را با هم مخلوط کرده و سس را روی آن بریزید. حالا این مخلوط را در بشقابی سرو کنید و با پارمزان رنده شده تزئین کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *