نحوه درست کردن این سالادها بسیار آسان است. فقط خلاقیت به خرج دهید و از سبزیجات، نخود سبز، مارچوبه، ترب و گیاهان معطر استفاده کنید.
۱. سالاد مارچوبه، تن ماهی، تخم مرغ، سیب زمینی قرمز و ترب
مواد لازم:
مارچوبه را ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید. سپس آن را در ظرف آب سرد بریزید تا سرد شود. آب آن را بگیرید و بگذارید خشک شود. سیب زمینی را در قابلمه بریزید و آنقدر آب بریزید تا آن سیب زمینی ها را بپوشاند و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آب آنها را بگیرید و بگذارید سرد شوند. نمک و فلفل و سس ادویه دار بزنید تا جذب آنها شود.
مارچوبه را در کاسه بزرگی بریزید و ۲ قاشق سس بزنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و اگر سس آن کم بود یک قاشق دیگر هم سس بزنید. ترب خرد شده و سبزیجات دلخواهتان را اضافه کنید. تخم مرغ و تن ماهی را هم بیفزایید.
۲. سالاد لوبیا سفید و تن ماهی و کلم قرمز
مواد لازم:
از هر کدام از مواد فوق به میزان دلخواه استفاده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید. سس ادویه دار و سرکه به آن بزنید و مخلوط کنید. برای تزئین از جعفری استفاده کنید.
۳. سالاد آووکادو و انبه
مواد لازم:
پیازچه ها، سرکه و تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید. کم کم روغن زیتون را اضافه کنید. نمک و فلفل چاشنی آن کنید. به آن سس دلخواه را بزنید. سپس سبزیجات، آووکادو و انبه را مخلوط کرده و این سس را به آن اضافه کنید.
۴. سالاد سبزیجات، نارنگی و رازیانه
مواد لازم:
روغن زیتون، سرکه، پیازچه و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. سبزیجات را در چهار بشقاب تقسیم کنید. رازیانه ها و نارنگی ها را هم در این ۴ بشقاب تقسیم کنید. نمک و فلفل بزنید. سس را روی آنها بریزید.
۵. سالاد کنگر، کرفس و پارمزان
مواد لازم:
روغن زیتون و آب لیمو را در کاسه متوسطی مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید. برگ ها و پوست کنگرها را بکنید تا مغز کنگر بماند. سپس کنگرها و کرفس و مواد دیگر را با هم مخلوط کرده و سس را روی آن بریزید. حالا این مخلوط را در بشقابی سرو کنید و با پارمزان رنده شده تزئین کنید.
دیدگاهتان را بنویسید