شیرینی11

مواد لازم برای ۴ نفر

  •    مایه خمیر: ۱۵ گرم
  •    شیر سرد: ۲۵۰ لیتر
  •    آرد نان: ۴۰۰ گرم
  •    نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  •    شکر: ۳۰ گرم
  •    کره: ۶۰ گرم
  •    تخم‌مرغ: یک عدد
  •    پاستیل: به میزان لازم

شکلات سیاه و سفید: به میزان لازم
بیسکویت: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – آرد را با مایه خمیر و نمک مخلوط کرده و در ظرف مناسبی بریزید، در مرکز آن سوراخی ایجاد کرده و شکر، تخم‌مرغ‌ شیر و آرد را اضافه کنید.

۲ – مواد را با هم مخلوط و ورز داده و کره را اضافه کنید؛ به ورز دادن ادامه دهید.

۳ – خمیر را به مدت یک ساعت استراحت  دهید تا حجم آن ۲برابر شود، سپس با یک ضربه هوای آن را خارج کنید.

۴ – از خمیر تکه‌های کوچک بردارید و به شکل صورتک درآورید، گوش‌هایی نیز برای صورتک درست کنید.

۵ – کف سینی را چرب و خمیر آماده را با فاصله ۵ سانتی‌متر از هم قرار دهید.

۶ – مجددا خمیر را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود.

۷-سینی را درون فر با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید.

۸- پس از خنک شدن نان‌ها را داخل شکلات تیره ذوب شده فرو کنید و پس از بستن، شکلات سفید ذوب شده را روی گوش‌ها و بینی و چشم خرگوش بمالید.

۹- به وسیله شکلات بینی و چشم درست کرده و برای دهان از پاستیل رنگی استفاده کنید. این نان برای خوردن بچه‌ها بسیار جالب و دلنشین می‌باشد. مطمئن باشید اگر یک بار امتحان کنید حتما بارها تکرار خواهید کرد.

فوت قنادی

از سالم بودن مایه خمیر خود مطمئن شوید.

منبع: برترین ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *