شمال ما: این پیتزا بدون پنیر و فقط با سبزیجات و سس درست می شود.

فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید تا گرم شود.

قارچ را به مدت ۴ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. کمی نمک به آن بزنید.

فلفل و هویج را باریک خرد کنید و برای آنکه پیتزا طعم بهتری داشته باشد، کمی پیازچه هم خرد کنید.

روی تخته ای آرد بپاشید و نان های گرد را روی آن بگذارید و با وردنه باز کنید.

نان ها را روی سینی فر چرب شده بگذارید و روی هر کدام سس بمالید و قارچ، هویج و فلفل را روی آنها بریزید.
سینی را در فر قرار دهید و بگذارید ۱۵ تا ۱۷ دقیقه حرارت ببیند.

حالا پیتزاها را با نعناع، گشنیز و پیازچه خرد شده تزئین کنید و نوش جان نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید