سوزاندن ساقه های برنج؛



سوزاندن کاه و کلش و ساقه های برنح پس از برداشت در استانهای شمالی کشور بخصوص گیلان مشکلات سلامتی را برای شهروندان این استان بوجود آورده است.

شمال ما: به گزارش سلامت نیوز کشاورزان پس از برداشت محصول برنج، اقدام به سوزاندن کاه و کلش در مزارع خود می کنند که این عمل باعث تولید انواع آلاینده های خطرناک و سمی و بروز آلودگی شدید هوا و ایجاد ناراحتی و بیماری های تنفسی برای مردم می شود.

این کار در حالی انجام میشود که بسیاری از کشاورزان گمان می کنند با سوزاندن کاه و کلش، آفت های به جا مانده در ساقه گیاه برنج نظیر کرم ساقه خوار را برای زراعت سال آینده از بین می برند.

این در شرایطی است که تحقیقات صورت گرفته در این زمینه نه تنها ادعای کشاورزان را رد می کند بلکه با این کار، صدمات جبران ناپذیری بر خاک مزارع، هوا، انسان و در کل محیط زیست وارد می شود.

دانشگاه علوم پزشکی که متولی سلامت مردم است با همکاری سازمان حفاظت از محیط زیست قبل از اینکه مشکلات حادتری برای سلامت مردم منطقه پیش آید باید هر چه سریعتر نسبت به رفع این مهم اقدام کنند .


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *