شمال ما، رقیه رمضانپور: جلسهی کمیته بینبخشی استانی ارتقاء سلامت تغذیهای کودکان و نوجوانان با حضور نمایندگان سازمان آموزشوپرورش در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، دکتر مسعود نوروزی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، ارتقاء سطح آگاهی بهداشتی و تغذیهای دانشآموزان را نوعی سرمایهگذاری در بهبود سلامت جامعه دانست و بر اهمیت دسترسی کودکان و نوجوانان به سبد غذایی مناسب که بتواند انرژی، پروتئین و ریزمغذیهای موردنیاز دورههای سنی و رشدی آنان را تأمین کند، تأکید کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از اجرای برنامه رایگان شیر مدارس، تداوم همکاریهای بینبخشی و پایش مستمر اجرای برنامهها را عامل مؤثری در اجرای موفق طرحهای مشترک، از جمله توزیع مناسب مکملهای آهن و ویتامین D و جلوگیری از هدررفت منابع عنوان کرد.
در ادامه جلسه، ضمن ارائه تصویری از وضعیت شاخصهای تغذیهای گروه سنی کودک و نوجوان، گزارشی از اقدامات انجامشده در سال گذشته ارائه شد. همچنین درباره نحوه اجرای برنامههای سال جاری از جمله آموزش تغذیه و مکملیاری دانشآموزان با آهن و ویتامین D، بهبود تغذیه کودکان در کودکستانها، پیشگیری و کنترل اضافهوزن و چاقی در کودکان زیر پنج سال و دانشآموزان در سنین مدرسه (ایران اکو) و نیز استقرار پایگاه تغذیه سالم در مدارس بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
همچنین هماهنگی برای برگزاری دورههای توانمندسازی مدیران و مربیان کودکستانها، والدین، مدیران مدارس، معلمان، مراقبین سلامت، دانشآموزان و اولیای آنان و نیز ارزیابی تنسنجی در ابتدای و پایان اجرای برنامه شیر مدارس مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است، کمیته بینبخشی استانی به همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی و با هدف تقویت همکاریهای بینبخشی، با حضور رؤسای اداره سلامت معاونت تربیتبدنی و تندرستی، اداره تعلیموتربیت آموزشوپرورش، گروههای سلامت محیط کار و دارویی، و گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس تشکیل شد.
![]()
.
![]()
.
![]()
.
![]()
.
دیدگاهتان را بنویسید