شمال ما: مصرف ادویه ها در غذا نه تنها به طعم آنها کمک می‌کند بلکه خواص بسیاری دارد که برای حفظ سلامت بدن اهمیت دارد. یکی از ادویه هی مناسب فصل زمستان و تمامی فصول دارچین است.

 

به گزارش سلامت نیوز، خواص ادویه‌ها و استفاده از آنها در زمان‌های مناسب ازجمله توصیه‌های مهم طب سنتی است که یکی از آنها دارچین است.

دارچین مملو از مواد مغذی و برای سلامت انسان بسیار مفید است و می‌تواند در طول زمستان از کاهش علائم سرماخوردگی گرفته تا گرم نگه داشتن بدن، سلامت کلی را تضمین کند.

یک قاشق چایخوری پودر دارچین حاوی ۶کالری، ۲گرم کربوهیدرات، یک گرم فیبر غذایی، ۰٫۱گرم قند، ۰٫۱گرم چربی، ویتامین‌های K و A، ۲۶میلی‌گرم کلسیم، ۰٫۴میلی‌گرم منگنز، ۱میلی‌گرم منیزیم و ۱۱میلی‌گرم پتاسیم است و خواص جالبی هم دارد؛ ازجمله بهبود گردش خون و افزایش دمای بدن در هوای سرد، دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی که از سیستم ایمنی بدن حمایت می‌کند، کاهش وزن بدن به‌دلیل تنظیم سطح قند خون و ایجاد احساس سیری، خواص ضدمیکروبی و همچنین اثر ضدالتهابی.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *