معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:



شمال ما: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی صنایع لبنی در استان طی ایام نوروز خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (  گیل وب دا )؛ دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت؛  در راستای برنامه های تشدید نظارت نوروزی و همچنین اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی فسادپذیر بویژه فرآورده های لبنی، کارشناسان نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه از واحدهای تولیدی لبنی در استان بازدید نمودند.
وی در پایان تصریح کرد؛ در این بازدیدها عملکرد بخش کنترل کیفی شرکت های لبنی،لزوم رعایت استانداردهای مربوطه،نحوه انجام آزمایشات ، ثبت سوابق نتایج برای مواد اولیه و محصولات تولیدی مورد کنترل و بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است؛  تعداد ۶ واحد لبنی در استان  گیلان مشغول به فعالیت می باشند.

کانال تلگرام شمال ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *